Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry - Uzależnienie/Trik nerwowoy/dziwne zjawisko

Ksevis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnimi czasy zaobserwowałem dziwne zjawisko występujące u niektórych osób mianowicie podczas grania w CODa te osoby w momentach akcji (strzelania do drugiej osoby) wysuwają język i dziwnie poruszały głową.

Całe zjawisko jest dosyć komiczne i w mojej klasie występuje u 2 z 24 osób jeżeli wiecie o co chodzi bo domyślam się że może być to spowodowane jakimś trikiem nerwowym czy czymś w tym stylu.

Jeżeli wiecie co to jest albo zostało to już gdzieś opisane podeślijcie link czy coś jestem bardzo ciekawy czy u was występuje też takie zachowanie, dodam że jeden z nich ma 18 lat a drugi 17.

Pozdrawiam ksevis

Jeżeli są błędy to sorki.

Opublikowano

Ja tak nie mam, ale czasami lubie się przeciągnąć własnie pobieram CoD'a zaraz się zobaczy, może coś w tym jest dla nich ewentualnie rządzą zabijania ich opętała. Kto wie ale ja miałem w co ty a nie to raczej jest wywołanie skupieniem człowiek jest skupiony po prostu na czymś a na FPP trzeba być skupionym tu ci wyskoczy, a to tu wywołuje to skupienie i tyle

Opublikowano

Wysuwanie języka to naturalny 'tik', dla osób które się skupiają, gdy starasz się np. ładnie coś pokolorować, by nie wyjść za linię- również często wysuwa się język.

Kiedyś czytałem, że mózg tak robi, ponieważ musi czymś zająć niektóre części ciała w czasie skupienia.

Akktualnie nie mogę znaleźć tego artykułu, ale polecam poszukać ;)

Więc, gdy ktoś gra w CoDa i się skupia- to normalne, że wysuwa język do kancika ust.

Opublikowano

Mój brachol popierdziela w metina, umiejętnie używa tych tzw. potów.

Tym samym szybkie i skomplikowane ruchy wciskając te klawisze z potami sprawiając że schyla łeb i otwiera paszczę :DD

On chyba tego nie kontroluje, chociaż mówiłem mu wielokrotnie że powinien nad tym panować i zamknąć pysk.

Znowu on mówi że ja jak gram w coś to jęzor wytykam, dlatego już w nic nie gram :DD

Opublikowano

Oznaka skupienia i tyle, a to że robią to w podobny sposób można nazwać zbiegiem okoliczności.

To że wystawiają języki czy przechylają głowy nic jeszcze nie znaczy.

Prawdziwe komiczne ruchy przy skupieniu to wykonuje moja dziewczyna prowadząc samochód...

f.png

Opublikowano

Prawdziwe komiczne ruchy przy skupieniu to wykonuje moja dziewczyna prowadząc samochód...

Hahahahaha :D

@Top To normalne, aczkolwiek ja języka nie wystawiam ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

moj kuzyn pod czas grania w csa gdy ktoś rzuca granat flash to sam się odwraca. niewiem czemu

Będzisz więcej widział :)

Opublikowano

Mój kolega grał kiedyś w Metina teraz jak się przebieramy w szatni np. Strój roboczy lub buty to mówi że ubiera buty wiatru lub stalke... Jest popierdolony, sam wychowawca mówił że ma żółte papiery... Mówi że zaraz kolege opluje i będzie to trująca chmura..

Opublikowano

@2up ja tam jak kogoś jebne w plecy to nie wstanie, bo mam Zasadzke na P.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...